ניר

רעש ממזגן

שלום רב, אני גר בבניין בין 3 שנים בגני תקווה. ישנה בעיה של ריח ורעש מדוחסנית האשפה בעיקר בקיץ אך גם בחורף. לאחרונה חברת נווה רכשה מזגן עבור חדר הדחסנית במטרה להילחם בתופעת הריח.יש לציין שזה עזר לבעיית הריח. אני מתגורר בדירה בקומה נמוכה (2) והמזגן מרעיש לי מאוד. ניסיתי לפנות לועד הבניין ולא קבלתי תשובות מספקות ,הפנו אותי לחברת הניהול. מה אני יכול לעשות בעניין? בתודה, ניר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

אתה רשאי להגיש תביעה לצו מניעה או צו עשה שיחייב את ועד הבית להתקין מתקן שיפחית את עצמת הרעש. כמובן, כדי לזכות בסעד תצטרך להוכיח כי הרעש הנובע מהמזגן הוא בלתי סביר והוא גורם לך למטרד. לצורך התביעה מוטב שתצטייד בחוות דעת של מומחה לרעשים וגם/או לאיוורור.