אדווה

איסור שימוש לצרכי מסחר

אני עוסקת בתחום של אימון אישי. ברצוני לרכוש ונהל את הקליניקה שלי שם. נכס נמצא במבנה שמוגדר יחידות נופש, אף שהאופי הוא מזמן לא יחידת נופש. בתקנון מופיע סעיף: "איסור מוחלט לשימוש הדירות או המחסנים לצרכי מסחר" האם אימון אישי יכול להיחשב צרכי מסחר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, ראשית לא ציינתי באיזה תחום את נותנת שירות של אימון אישי. הניסוח בתקנון אוסר על שימוש במבנה לצורכי מסחר ואינו אוסר מתן שירותים עסקיים אחרים כגון קליניקה רפואית או משרד עו"ד או רואה חשבון. אני מניח כי ניתן לסווג את העיסוק שלך כשירות אישי. אם כוונת מחבר התקנון הייתה לאסור כל שימוש למטרת עסק היה צריך לכתוב בתקנון כי השימוש המותר הוא למגורים בלבד. לפיכך, את זכאית לדעתי ליהנות מהספק.