אודי

מפקחת על בתים משותפים חיפה

שלום, רציתי להתלונן על שכן שהתקין דוד שמש פוגעני על גג רעפים בחיפה בשכונה בה זה אסור (רמת אלמוגי). בעיריה, הפיקוח על הבניה הפנה אותי למפקחת על בתים משותפים אך איני מוצא כיצד להגיע אליה (טלפון או Email). אודה לכם אם תעזרו ! תודה, אודי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום אודי, לשכת המפקח/ת על רישום מקרקעין חיפה כתובת :- שד הפלי"ם 15 א' , ת"ד 45858 , חיפה, 3145801 קריית הממשלה, בניין ב' קומה 13 קבלת קהל ימים א - ה שעות 08:30-12:30 טלפון :- 04-8634060 פקס :- 04-8634037

שושי

בית משותף כאשר אין פרצילציה בשטחים אך יש הסכמה בת שנים רבות על חלוקת החצרות. האם כל שכן יכול להסתובב בכל השטחים כאוות נפשו? אין שום עניין של הסגת גבול כאשר חלק משטח גינת הבניין נמצא בשטח בו יש לי דלת יציאה נוספת וחלון חדר שינה? אשמח להתייעץ לפני הגשת תביעה. אציין שכל הדיירים מלבד אותו דייר מטריד מעוניינים בתהליך של חלוקה חוקית ורק הוא מץנגד. האם נדרשים 100 אחוזי הסכמה לכך או שמספיק רוב?

אודי

רב תודות עו"ד רותם. אך התקשרתי אליהם וענו שהם "בית משפט" - אני יכול רק להגיש אצלם תביעה. רציתי לברר אם ניתן להתלונן על דייר שהתקין דוד לא חוקי אך לא זכיתי לכך. האם יש לך עצה לפי לפנות? שוב תודה, אודי

אבינעם זידה

שכן חפר בריצפה שלו שהיא התקרה שלי לצורך הנחת צינור ניקוז של הכיור. הוא עשה תעלה בתקרה שלי וגם חור בתקרה שלי . ידוע לי שזאת עברה . מה האפשריות העומדות בפני ?