דבורה קינן

הנחת גרוטאות בחדר המדרגות

אני גרה בקומה שלישית והדיירים שגרים צמוד אלי לפני כל חג מניחים כל מיני גרוטאות בחדר המדרגות , כך שהמנקה לא יכול לנקות בצורה יסודית, לאחר שתיקה של כמה שנים פניתי לשכני וביקשתי שיפנה את החפצים שהשאיר בחוץ , הוא ענה לי בחוצפה ולא עשה דבר בנידון. מה עלי לעשות ולמי לפנות??

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

חדר המדרגות הוא חלק מהרכוש המשותף של הבית. ועד הבית הוא הממונה על ניהולו של הרכוש המשותף. אני ממליץ כי תבקשי מועד הבית לטפל במפגע. לחילופין, קיימת לך זכות להגיש תביעה לצו מניעה שיאסור על שכניך להניח גרוטאות בחדר המדרגות. כדי להצליח בתביעתך תצטרכי לשכנע את השופט\ת או המפקח\ת על רישום המקרקעין כי הנחת הגרוטאות בחדר המדרגות מהווה מטרד ממשי.