עמנואל

החלטות באספת דיירים

בבניין בו אין תקנון מוסכם, מה קורה כאשר יש הרבה מטרדים והכסף בקופה לא מספיק לתיקון כל המטרדים . ועכשיו מקיימים אסיפה שלא מהמניין ומחליטים על שיפוץ וייפוי הלובי על ידי גביה נפרדת. הכסף שיגבה לא מיועד לתיקון המטרדים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, האסיפה הכללית של בעלי הדירות היא הסוברנית להחליט אילו תיקונים יתבצעו ברכוש המשותף. באסיפה שתתקיים תהיה זכאי לדרוש כי הועד יתקן את כל המטרדים שלדעתך צריך לתקן וכן להציע לבעלי הדירות לקבוע סדר עדיפות אחר מזה שהוצע ע"י הועד. החלטות האסיפה הכללית שתתקבלנה בהצבעת רוב הן שתקבענה.