עופר

השכנים מלמעלה מתנערים לאחריות לנזילה מהתקרה אצלי

שלום, יש לי נזילה בתקרה מעלי. השכן שמעלי אומר שזה לא הוא כי המטבח שלו משופץ וחדש, אלא זה השכן שצמוד אליו. השכן שצמוד אליו גם הוא שיפץ את הבית ואומר שזה לא הוא. כיצד עלי לנהוג? תודה, עופר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום עופר, ראשית, עליך לאתר את מקור הנזילה. ברור כי זו משימה לא פשוטה. לפיכך, עליך להיעזר במומחה רציני. למיטב ידיעתי, יש לא מעט מומחים לאיתור מקורות רטיבות ונזילות באמצעות מכשירים מתוחכמים. לאחר שתקבל חוות דעת של מומחה פנה לבעלי הדירה ותבע מהם לאטום את מקור הנזילה. אם בעלי הדירה יסרב לעשות את הדרוש, תיאלץ להיזדקק להליכים משפטיים. גם בעניין זה אני ממליץ לך להיעזר בעו"ד שידע לדרוש את הסעדים המתאימים במקרה של חוסר שיתוף פעולה של שכניך.

עופר

האם אוכל לדרוש תשלום עבור גילוי מקור הנזילה? תודה, עופר.