מיכל ש.

מפתח לגג בית משותף

סוכם בין השכנים בבניין רב קומות כי מפתח לגג הבניין ימסר למי שיחפוץ בו. האם יש צורך בהחתמת מחזיקי המפתחות על טופס הצהרה בו הם לוקחים על עצמם אחריות לגבי נזקים העלולים להגרם לרכוש המשותף או הפרטי המצוי על הגג או בקומות העליונות ( אליהן ניתן לעבור ללא כל קושי מקומת הגג)? אם כן היכן ניתן למצוא טופס כזה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, אינני מכיר טופס מוכן מראש כבקשתך. עליכם להיעזר בעו"ד שינסח עבורכם את ההתחייבות. יתכן כי תוכלו להיעזר באגודה לתרבות הדיור אם אתם חברים באגודה.