שוש

איטום לא תקין של גג

עשיתי איטום בבניין משותף ובעל המקצוע נתן 7 שנים אחריות, הגג שרד שנה, והשנה הזו יש נזילות ורטיבות בדירה, הדייר שלי מבקש לעזוב את הדירה, האם בעל המקצוע צריך להחזיר את הכספים שאני מפסידה?כמו כן את עלות תיקון הצביעה של הדירה? במקומות שנרטב?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתביעות נזיקין. הדין מבחין בין נזקים ישירים שבגינם את זכאית לפיצוי לבין נזקים עקיפים שלגביהם הדין שונה. עוה"ד יבדוק גם את כתב האחריות שקיבלת מזה שביצע את האיטום. צריך יהיה גם לבדוק אם הרטיבות בדירתך היא בגלל איטום לקוי בגג שהוא אטם או שהרטיבות חילחלה לדירתך ממקום אחר כגון קיר חיצוני. בכל מקרה, הדין הוא כי עליך לעשות את כל אשר באפשרותך כדי להקטין את נזקיך.