שרונה

תשלום ועד זהה לכל דיירי הבנין

אני גרה בבנין בו 22 קומות שיש בו 3 מעליות האם מי שגר בקומה הראשונה משלם ועד כמו מי שגר בקומה האחרונה ככל שעולים בקומות הדירות אמנם זהות אבל יקרות יותר

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום שרונה, אם אין בתקנון הבית המשותף הוראה ספציפית הפוטרת את דיירי הקומה הראשונה מתשלום עבור נטל אחזקת המעלית, אזי דיירי הקומה הראשונה חייבים להשתתף בהוצאות אחזקת המעליית כשם שהם חייבים להשתתף גם בהוצאות אחזקתו התקינה של גג הבניין. כדי להפיס אולי את דעתך זה הכלל הנוהג במרבית הבתים המשותפים.