אדיר

לספח את החצר אליי לדירה בבניין משותף

זה בניין תור עם מספר כניסות כל כניסה סיפחה לה גינה הדירה שלי היא קומה 1 עולים 7 מדרגות, בחוץ יש גינה מה עליי לעשות כדי שהגינה תיהיה שייכת לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום, הגינה היא רכוש משותף של כלל בעלי הדירות בבית. מדבריך משתמע כי חלק מבעלי הדירות גידרו חלקים מהחצר ובנו בהן גינות נוי. אני מניח כי בעלי הדירות ישמחו אם גם אתה תטפח להנאתך והנאתם גינת נוי בחלק מהחצר. ברם, לא תוכל לרכוש בעלות בחלק מהחצר ללא הליך מורכב ויקר יחסית של הוצאת אותו חלק של החצר מהרכוש המשותף והעברתו לבעלותך.