משה

ניתן להתלונן על המפקח?

המפקח דיבר אלינו בגסות אמר שמה שאנחנו רוצים להוכיח לא רלוואנטי אז אין טעם שעכשיו נציג ראיות (עד כאן זכותו) ואז בפסק הדין כתב שאנחנו פנינו בלי ראיות אני לא מצליח להבין את הנוהל הזה? ואני רוצה להתלונן על הייחס ועל ההתנהלות איך הוא יודע איזה ראיות יש לי או אין לי אם הוא החליט שהוא בכלל לא עוסק בזה? הבעיה שאי אפשר להתלונן בנציבות לביקורת על שופטים. כי לעניין זה המפקח לא נחשב שופט למי פונים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום משה, ראשית וקודם לכל, אתה זכאי לערער על פסק הדין של המפקח. במסגרת הערעור תוכל להעלות את טענותיך הענייניות לגופו של העניין. אני ממליץ שתיעזרו בעו"ד שיעזור לכם הן בבחינת הראיות והן בניסוח הערעןר. באשר לטענתך על סגנון הדיבור של המפקח, אתה יכול להביא את טענותיך בפני הממונה על המרשם במשרד המשפטים - עו"ד עליזה קן וכן עומדת לך זכות להתלונן בפני נציבות פניות הציבור במשרד מבקר המדינה. שים לב כי תלונותיך בגין סגנון פנייתו של המפקח אליכם או תלונותיך על יחסו אליכם אינם תחליף לערעור. רק פסק דין של בית המשפט עשוי לשנות או להחליף את תוצאת פסק הדין של המפקח.