דניאל

אפליה בפאבים

שלום שאלה - לפני כשבוע יצאנו כמה חברים חיילים עם הבנות זוג לפאב שנמצא באיזור הוד השרון , זה פאב שבעבר ישבנו בו כמה וכמה פעמים. ביציאה הנוכחית התלוו אלינו שני חברים שלא היו אף פעם שם שמוצאם המזרחי מסגיר אותם , בכניסה לפאב נטען בפנינו שאנחנו לא יכולים להיכנס כי אין לנו כרטיסי חבר מועדון , ששאלנו אותם ממתי יש דבר כזה הם טענו שמאז ומתמיד , שאמרנו להם שכבר היינו בעבר כמה וכמה פעמים הם אמרו שלא הגיוני שנכנסו בלי כרטיסי מועדון...אחרי זמן ארוך שאנחנו מתווכחים איתם הם ביקשו מאיתנו לצאת מחוץ למעבר ולא להפריע , כשזזנו מהמעבר בדיוק הגיעו שתי בנות וכששאלנו אותם אם יש להם כרטיס חבר ושהסברנו להם שאי אפשר להיכנס בלי הם טענו בפנינו שזה ״המקום הקבוע״ שלהם ואף פעם הם לא שמעו על כרטיס חבר...מיותר לציין שהם התקדמו והכניסו אותם וששאלנו את המארחת בכניסה איך הם נכנסו בלי כרטיס מועדון היא טענה בפנינו שהיה לה בדיוק 2 מקומות נותרים על הבר. השאלה שלי אם יש פה בכלל קייס והאם כדאי לנסות ולהשיג הוכחות בשביל ללכת עם זה לבית המשפט.. תודה דניאל

עו"ד טל מייק

דניאל שלום וברכה, מתיאור המקרה, נראה כי יש כאן משום התרחשות של עוולת האפליה, לקראת החלטה - מומלץ להיוועץ על מנת לקבוע את קיומם של התנאים בהתאם לחוק ומשרדנו בהחלט עומד לרשותך בנדון. ככלל, תמיד רצוי להשיג ראיות רבות ככל האפשר, זאת כיוון שככל שאלו רבות ומוצקות, כך יהא יותר קל להוכיח את טענות ככל ויידרש. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים