סרגיי

ביטול צו עיכוב יציאה מהארץ

שלום, אימו של בני בן ה- 8 ביצעה נגדי צו עיכוב יציאה מהארץ לפני כמה שנים (אנו פרודים כ- 7 שנים) אני גבר בן 47 ועובד מזה 26 שנה במפעל מוכר. דמי המזונות מועברים לחשבונה ישירות מהמשכורת שלי. אני שומר על קשר רציף עם הילד וגם בזה היא מערימה קשיים. ברצוני לדעת כיצד ניתן לבטל את הצו לגמרי? בתודה מראש.

עו"ד רונית זיסמן

שלום סרגיי, לא ברור מפנייתך, במסגרת איזה הליך משפטי הוצא נגדך צו עיכוב היציאה מן הארץ. מכל מקום נדרש טיפול משפטי מורכב במקרה שלך ועל כן ממליצה שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי מלא. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר