יאיר קהלני

הסדי ראיה-אני גרוש עם 3 ילדים , נשוי בשנית לגבי הסדרי ראיה בפסח שיבוא התור שלי לקחת אותם בערב חג וגרושתי מסרבת לתת לי אותם .מאיימת ושרק בחג השני.

יאיר קהלני

יאיר

הסדרי ראיה- גרוש עם 3 ילדים, נשוי בשנית לגבי הסדרי ראיה בחג פסח שיבוא התור שלי לקחת אותם בחג הראשון גרושתי מסרבת וקובעת עובדה שרק בחג השני .שנה קודמת היו אצלה בערב חג הראשון .מה עושים?

עו"ד רונית אלג'ם

שלום יאיר, מומלץ להערך לפני החג. רצוי לעשות זאת באמצעות ייצוג. אפשר להתחיל במכתב וככל שהנושא לא ייפתר, לבחון אפשרות הגשת בקשה דחופה לבית המשפט. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר