שי

רוצה תשובות מחברה לשעבר

חברה שלי נפרדה ממני ונעלמה. היא עזבה את הדירה ואין לי מושג איפה היא גרה עכשיו וכשאני מתקשר היא לא עונה וגם לא חוזרת להודעות שלי יש לי חברים שאומרים שהיא בהיריון ואני רוצה לדעת בוודאות אם היא בהיריון והוא שלי. היא מתעלמת ממני ולא נותנת לי תשובות. חשבתי להפעיל חוקר פרטי כדי לדעת איפה היא גרה אבל אני מפחד שהיא תזמין לי משטרה ותגיד שאני עוקב אחריה ומטריד אותה. מגיעות לי תשובות אז איך אני אמור להשיג אותם?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום שי, הנסיבות שאתה מתאר אינן נוחות ובודאי גורמות לך חוסר וודאות. עם זאת, מדובר בבת זוג, שככל העולה מפנייתך אין ביניכם יחסים פורמאליים של נישואין על השלכותיהם. חקירה של חוקר פרטי, עשויה להניב לך תשובות. עבודתו של חוקר פרטי מקצועי מתבצעת בדיסקרטיות ואינה מהווה, ככל שהיא מתבצעת באופן מקצועי, הטרדה. חשוב להדגיש, כי ככל שהנתק בו בחרה בת הזוג הוא בעל השלכות כלכליות ואולי אפילו גרם לך נזקים, הרי שמידע שיתקבל מחקירה, כאמור, עשוי לסייע לך באם תבחר לפעול בעניין זה. אולם, ככל שבת הזוג הרה, בחינת אבהותך היא הליך מורכב ולא די במידע שיתקבל מחוקר פרטי. מומלץ שתקבל ייעוץ משפטי מלא על מנת שתוכל לשקול את צעדיך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר