אייל עובד

הרחקת הגבר מהבית.שלום,

שלום, אני לא אלים ומתנהג בבית כרגיל. מספק את הצרכים החומריים לכל בני המשפחה. שלום, יש לי שאלה לגבי הרחקה של גבר מבית. אני לא אלים וומתנהג בבית כרגיל. מספק את הצרכים החומריים לכל בני המשפחה. ברצוני לדעת אם אשתי יכולה להוציא אותי מהבית כשאני מתעקש להישאר לגור בבית ולא רוצה להתגרש.

עו"ד רונית אלג

שלום איל, הרחקה, כפי שאתה מתאר יכולה להיעשות או על ידי המשטרה או באמצעות צו הגנה שיינתן בבית המשפט. למשטרה ולבית המשפט שיקול דעת במסגרת החוק, האם להורות על הרחקה או לא. כמובן שכל מקרה נבחן לגופו. ביחס לרצונך לשמור על הנישואין, מומלץ להיתייעץ עם יועץ זוגי או איש מקצוע מהתחום הטיפולי, כדי לנסות ולבדוק את האפשרות להמנע מגירושין. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר