טומסוס שמואלה

גניבת הוסטינג של אתר משותף

במהלך השנים האחרונות הייתי היוזמת והשותפה בפועל להקמת אתר,קטלוג,לוגו ועוד במשרד אדריכלות של בעלי.כמובן שללא חוזה ביננו.לצערי בעלי נפרד ממני,ובהיותנו בהליך גישור 'רוקן' את תכולת המשרד אל דירתו.כמו כן במרמה העביר את זכויות ההוסטינג לאתר של המשרד לידיו.האם מותר לי להגיש כנגדו תלונה במשטרה? האם מותר לי לקחת ציוד משרדי המצוי בביתו? האם מותר לי לבקש צו מניעה על שימוש בתכני האתר/הלוגו? בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מיכל סגל ארנולד

שמואלה היקרה, צר לי מאד על כי את עוברת ימים קשים. לצערי לא אוכל להתייחס לנושאים שקשורים בעובדת נישואיכם ופרידתכם שכן תהיה בזה משום פגיעה בפרטיות ואולי גם לשון הרע. אפשר לדון בנושאים אלה בפרטיות. אתייחס לנושאים המשפטיים בלבד: 1. לכל אזרח יש זכות לגשת למשטרה ולהגיש תלונה. בנסיבות המתוארות קשה לי להאמין שהם יפתחו תיק אלא יפנו אותך להתדיינות הקיימת בין הצדדים. 2. אסור לאדם להיכנס לדירתו של אדם אחר ולקחת משם דברים ללא רשותו. 3. כן, בוודאי שמותר לך לבקש צו מניעה על שימוש בתכני האתר והלוגו. מאחלת לך ימים שקטים וטובים. מיכל