יניב

שלום האם מותר לעשות תחרויות בין אנשים ברשת

שלום האם מותר לעשות תחרויות בין אנשים ברשת? בשביל לקדם את העסק אני רוצה לעשות תחרויות בין אנשים שיפרסמו את הקישור שלי ומי שיביא הכי הרבה שיתופים יקבל ממני כסף, אין עלות למשתתפים, רק אני משלם לזוכה, האם זה חוקי ומותר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מיכל סגל ארנולד

תחרויות חוקיות מותרות גם ברשת. שים לב שאתה מפרסם תקנון מסודר לתחרות, שהכללים יהיו ברורים לכל המשתתפים, שיהיו נגישים לכל מי שרוצה לברר משהו בקשר לתחרות, כדי שאחר כך לא תהיה חשוף לתביעות משפטיות מהזוית הזו. מומלץ כמובן שיהיה תקנון לאתר שבו המשתתפים מתחרים. בהצלחה.