אביב

רעיון לפיצ'ר חדש באפליקציה קיימת

איך אני מנהל את זה אל מול החברה שפיתחה את האפליקציה. איך אוכל להבטיח את זכויות הקניין הרוחני על הרעיון והאם לגיטימי לדרוש כסף עבור הרעיון לפיצ'ר בלבד

item.Author מנהל הפורום עו"ד מיכל סגל ארנולד

אבא שלי ז"ל היה אומר מגיע זה מה שאפשר לקבל, דהיינו במו"מ מסחרי, אם מישהו מוכן לשלם לך כסף על רעיון בלבד, קח. בדרך כלל זה לא הולך ככה, והרבה יותר מזה: אין הגנה בזכויות יוצרים על רעיון. חייב להיות פיתוח וקיבוע בתכנית, בשרטוט, בתמונה, במוצר וכדומה. אפשר להחתים על הסכם סודיות. כדאי להתייעץ עם עו"ד שינסח עבורך הסכם סודיות מתאים, ואני ממליצה גם לקחת את עורך הדין לפגישה (כן, זה יעלה לך כסף) כי אז יקחו אותך יותר ברצינות. בהצלחה!