דניאל

שדרוג רעיון קיים לרעיון משודרג וחדשני

האם קיימת מניעה מלשדרג רעיון שכבר קיים לרעיון משודרג וחדשני. כלומר, הפתרון אולי קיים, אך ניתן לייעל אותו ולהפוך אותו מתקדם יותר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מיכל סגל ארנולד

הי דניאל, באופן עקרוני, על רעיון אין הגנה. רק על פיתוחו לכדי תוכנית מפורטת יותר וביצועו בעולם. אני צריכה יותר פרטים כדי להבין למה אתה מתכוון ומה עשויות להיות הבעיות. בהצלחה מיכל

דניאל

הי ותודה על התגובה, אני אתן דוגמה:- נניח וקיימת תוכנה המאפשרת לאנשים המשתמשים בה לשלוח הודעות אחד לשני (אך ורק הודעות טקסט), ואני מעוניין להשתמש ברעיון הזה ולפתח אותו לתוכנה משודרגת יותר, ליתר דיוק:- בנוסף לכך שהמשתמשים בתוכנה יוכלו לשלוח הודעות אחד לשני הם גם יוכלו לשלוח מדיה (תמונות, סרטונים וכו') אחד לשני. השאלה כאן, האם אני רשאי לשדרג את התוכנה הקיימת?