טל

שותף שלישי בחברת סטארט אפ

אנחנו 2 שותפים מתעתדים להקים חברת סטארט אפ חדשה ולצרף עוד שותף. הבעיה היא שהשותף השלישי הוכרז פושט רגל לפני שנה. עד כמה זה בעייתי מבחינתנו או שלא אמורה להיות לזה השפעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מיכל סגל ארנולד

פושט רגל מוגבל בהגבלות שונות לפי מה שקבעו עבורו בית המשפט, כונס הנכסים הרשמי, הנאמן שמונה לו ובעלי תפקידים וסמכויות אחרים בעניינו, לרבות, אך לא רק, איסור יציאה מהארץ, הגבלות בחשבונות בנק ועוד. בהתאם לאופן שבו אתם מארגנים את היחסים ביניכם כשותפים, ברור שיש לנושאים האלה השפעות מרחיקות לכת ואף קריטיות על היחסים ביניכם ועל הסטארט אפ שתקימו. פושט רגל אינו פועל באופן עצמאי.