משפטי– זאפ
משפטיפורומיםבוררותחתמתי בוררות ואח"כ התברר לי שהבורר כל הזמן צחק עם הנתבע יתרה מכך הוא דיבר איתו בטלפון של בנוככתי

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

חתמתי בוררות ואח"כ התברר לי שהבורר כל הזמן צחק עם הנתבע יתרה מכך הוא דיבר איתו בטלפון של בנוככתי

מרד
מרדכי

האם אני יכול לא להגיע לפגישה הבאה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון(נכתב ע"י: מרדכי)

מרדכי שלום, לא להגיע לפגישת בוררות זה לא משהו שאני יכול להמליץ לך בוודאי כשאיני יודע באזיה שלב מצוי הבוררות ואיזה דיון קבוע הדיון הבא. מה שכן יש לעשות זה לברר את הנתונים המדויקים, לראות האם יש עליהם תיעוד ולבחון האם יש בכך והאם תרצה לבקש את פסילת הבורר על כל המשתמע מכך, לכן חשוב להבין באיזה שלב מצוי ההליך, ממתי הוא היה בקשר עם הצד השני שלא בנוכחותך וכן הלאה, מציע להתייעץ באופן פרטני שלא תמצא את עצמך עם פסק דין שלא בנוכחותוך ו/או עם פסק דין שאחר כך לבטלו יהיה הרבה יותר קשה. בהצלחה