אלמונית

שאלה

אני ובעלי נשואים 3.5 שנים וגיליתי שהוא מנהל מערכת יחסים מחוץ לנישואים . אני מרוויחה 5000 שח בחודש. אני מעוניינת להתגרש אך מפחדת שהמזונות שאני אקבל עבור שני ילדיי ( 3ו- 7) יהיו נמוכים בגלל שבעלי שכיר ומרוויח בערך 6000 שח בחודש. האם המשכורת הנמוכה שלו תשפיע על גובה המזונות? לבעלי יש דירה אך היא רשומה על שם אביו בגלל כל מיני הסדרים שהמשפחה עשתה בינה לבין עצמה . בכל אופן הוא מקבל את כל דמי השכירות של הדירה. התייעצתי עם מס נשים גרושות ונאמר לי שאם אפשר יהיה להוכיח בבימש שהדירה שייכת לו דמי השכירות יחשבו לחלק מהכנסה שלו ודמי המזונות יהיו גבוהים יותר. האם זה נכון? ולאיזה עו"ד כדאי לי לפנות.

עו"ד משה ברקוביץ

במידה ותוכיחי כי אכן דמי השכירות מהווים חלק מהכנסתו של בעלך, יקל עליך לקבל דמי מזונות גבוהים יותר. על מנת להבהיר את דבריך כי "בעניין הדירה של אבי הבעל" נעשו מיני הסדרים" התקשרי ליעוץ אישי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין