מ

גירושין מהירים

שלום רב, אשתי ואני נשואים כ- 3 שנים. במהלך תקופה זו לא הסכימה ועדיין לא מסכימה להביא איתי ילדים, ובתקופה האחרונה אף לא לקיים יחסי מין. הגענו ביחד למסקנה שהכי טוב זה להיפרד. אין לנו נכסים משותפים ואפילו לא חשבון משותף כיון שמעולם לא הסכימה לזה. (יש כרטיס אשראי משותף אליו אנחנו מעבירים כסף לכיסוי הוצאות הבית בלבד). מה עלי לעשות כדי לסגור את זה כמה שיותר מהר ונקי ללא חיוב בכתובה או מזונות? תודה.

עו"ד משה ברקוביץ

מהרגע ששני בני הזוג, שניכם גם יחד, הגעתם למסקנה כי דבריך "שהכי טוב להפרד", הדרך לגירושין מתקצרת. שאלת הכתובה ומזונות האשה תלויים בנסיבות אישיות, החסרות פירוט בפנייתך, אם תפרט יותר, אוכל לייעץ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין