אמיר ד.

תקנות המיסים החדשות

איך תקנות המיסים החדשות משפיעות על רוכשים של דירות בקבוצת רכישה? האם אתה מכיר קבוצות באיזור השרון?

משה גליקו עו"ד

השינוי המסתמן במס הרכישה יחול על חברי קבוצת רכישה בדיוק כמו גם על רוכשי דירות מקבלן. המחיר יעלה בסך של 51,450 ש"ח במידה והרוכש הינו משפר דיור. השינוי המסתמן קובע כי הפטור שניתן עד כה עד סך של 1,470,000 ש"ח למי שזו לו דירתו היחידה (כולל מתן ארכה של שנתיים עד למכירת הדירה הקיימת/ הישנה)יחוייב במס רכישה בשיעור 3.5% ובהתאם עולה עפ"י מדרגות המס ל5% ואפילו 6%,7% הדברים באים לידי ביטוי בהוראת ביצוע 2/13 בעניין שאלתך על קבוצות רכישה באזור השרון, יש מספר קבוצות רכישה . אני מכיר קבוצת רכישה בנתניה המקימה שני מגדלים , מארגני הקב' זו חב' רוטשילד נכסים והשקעות בע"מ , לדעתי ניתן לאתר פרטים באינטרנט אודות קבוצות רכישה בשרון בכלל ונתניה בפרט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קבוצות רכישה