רום

החוק לגבי נגרר מזון על גלגלים

היי, רציתי לשאול לגבי נגרר על גלגלים לשם מכירת מזון. האם אני צריך כל מיני היתרים מסוימים בשביל למכור אוכל מנגרר על גללים? אני מדבר על קרון קטן מאוד שבקושי נכנסים שם שני אנשים.הנגרר הוא נייד לגמרי והוא מוכר גחנון ובורקס, לא אלכוהול ודברים כאלה. האם זה חוקי לגמרי פשוט להתחיל למכור במקום ציבורי מסוימים ללא אישורים והיתרים מסוימים?

יהודאי ציון - משרד עו"ד

שלום. מכירת מזון, כולל מדוכן נגרר, מחייבת רישיון עסק.מוצע לך לפנות למחלקת רישוי עסקים במקום בו יש כוונה להפעיל את הדוכן הנייד, ולברר את התנאים לרישיון עסק. לציין כי לאחר הרפורמה ברישוי עסקים, נדרש רק את אישור משרד הבריאות.מוצע לך לפנות למשרד הבריאות במקום בו יש כוונה למקם את הדוכן, ולבקש מידע מקדמי לצורך קבלת אישורם. בהצלחה