אידה

שימוש במרפסת וחצר בית פרטי לאימון כושר אישי

בנם של השכן מנהל בי"ס [ "מאמן את חבריו"] לאימון כושר אחד על אחד או לזוגות, במרפסת הבית ובחצר הבית הסמוך לשלנו לפחות ארבע שעות ביום ולעיתים עד עשר שעות משעות הבקר. כשחיינו הפכו להיות בתוך מכון כושר, כולל קרריאות עידוד, ספירת התרגיל כנדרש ממאמן והעיקר מוסיקה קיצבית כמו בכל מכון כושר. הוריו אומרים, לא תגידו לנו מה לעשות בחצר שלנו, כשה"אישור למעשיו" אלה רק חברים.

אידה

שימוש במרפסת וחצר בית פרטי לאימון כושר אישי בנם של השכן מנהל בי"ס [ "מאמן את חבריו"] לאימון כושר אחד על אחד או לזוגות, במרפסת הבית ובחצר הבית הסמוך לשלנו לפחות ארבע שעות ביום ולעיתים עד עשר שעות משעות הבקר. כשחיינו הפכו להיות בתוך מכון כושר, כולל קרריאות עידוד, ספירת התרגיל כנדרש ממאמן והעיקר מוסיקה קיצבית כמו בכל מכון כושר. הוריו אומרים, לא תגידו לנו מה לעשות בחצר שלנו, כשה"אישור למעשיו" אלה רק חברים. שימוש במרפסת וחצר בית פרטי לאימון כושר אישי בנם של השכן מנהל בי"ס [ "מאמן את חבריו"] לאימון כושר אחד על אחד או לזוגות, במרפסת הבית ובחצר הבית הסמוך לשלנו לפחות ארבע שעות ביום ולעיתים עד עשר שעות משעות הבקר. כשחיינו הפכו להיות בתוך מכון כושר, כולל קרריאות עידוד, ספירת התרגיל כנדרש ממאמן והעיקר מוסיקה קיצבית כמו בכל מכון כושר. הוריו אומרים, לא תגידו לנו מה לעשות בחצר שלנו, כשה"אישור למעשיו" אלה רק חברים.

יהודאי ציון - משרד עו"ד

שאלה זו כבר נענתה בפורום זה. מוצע לפנות לרשות המקומית בתלונה על מטרד.