ברבקובסקי שלום

אני עצמאי נותן שרות למפעלים ולעיתים נדרש להביא חלקי מכונה או מכונה הביתה ולטפל בה האם מותר לי?

אני גר בבית פרטי,השכנה צועקת כל פעם שאני משייף או קודח. אני נותן שרות למפעלים ולעיתים מביא מכונה או חלקי מכונה לטפל בה בבית. מה הגבולות המותרים? כמובן שאיני עובד בשעות המנוחה לא כל יום ולא ברצף. האם נדרש לכך רשיון עסק? לא מגיעים אלי אנשים הביתה.תודה על תשובתך.

יהודאי ציון - משרד עו"ד

פורום זה לא נועד לפתור סכסוכי שכנים. עם זאת, לא ברורים היקף ומהות העבודה שלך, על מנת לברר אם נדרש כאן רישיון עסק.מהתיאור שמסרת, על פניו נראה כי לא מדובר כאן על פעילות עסקית המחייבת רישיון עסק.