תמיר

קארוון החנית אוניברסיטה

שמי תמיר , קניתי לאחרונה קארוון לרכב שיכול לגרור אותו , הקארוון בעל רישיון מגורים ביטוח וטסט וכך גם הרכב , אתמול הגיעה אבטחה מטעם האוניברסיטה צילמה את הרכב ונסעה , השאלה שלי האם הדבר חוקי ? האם מותר לי להחנות את קארוון המגורים הנגרר שלי בשטח חניית האוניברסיטה , כמובן שאני סטודנט בה , האם הקארוון חייב להיות מחובר לרכב ? אם לא מהו הקנס אותו אני עלול לקבל ?

יהודאי ציון - משרד עו"ד

שלום. השאלה שלך צריכה להיות מופנית לפורום אחר, ולא לזה המיועד לרישוי עסקים ולרישוי בניה. נשאלת השאלה, מדוע אתה מחנה את הקרוואן שלך בחניון האוניברסיטה, שמיועד לחניה יומית שלי כלי רכב. אני מציע להפנות את שאלותיך להנהלת האוניברסיטה.בהצלחה