צבי ג

קראוון בחנייה של בית משותף

יש לנו חנייה משותפת כ 220 חניות ל 4 בניינים סה"כ 144 דיירים. אין הקצאה/סימון חניות לדירה. פלוני החנה שני קראוונים וקשר ביניהם בשלשלת. וכעת הם תופסים 3 חניות. בין אם הוא דייר באחד הבניינים, ובין אם לאו, האם ניתן למנוע חניית הקראוונים ?

יהודאי ציון - משרד עו"ד

שלום. שאלתך עוסקת בתחום הקניין בכלל ובתחום בתים משותפים בפרט, שאינם העניינים שבהם עוסק פורום זה. עם זאת, יתכן והתשובה מצויה בתקנון הבית המשותף, שם מוגדרות זכויות וחובות הדיירים. היה ומדובר בדייר של אחד הבניינים, ניתן לפנות בתלונה למפקח על בתים משותפים באיזור מגוריך. ככל ולא מדובר בדייר, הרי שזו הסגת גבול ויש להתלונן על כך במשטרה. בהצלחה