פשה

הוצאת שולחן ו2 כיסאות מחוץ למספרה

מה החוק אומר לגבי הוצאת שולחן ו2 כיסאות מחוץ למספרה שיש מדרכה של 4 מטר לפחות

עו"ד ציון יהודאי

שלום. ברגיל, מדרכה אמורה לשמש את הולכי הרגל. לא ציינת באיזה ישוב מדובר, אבל ישנן ערים (כמו ת"א למשל) שבחוק העזר שלהן הותרה הצבת כיסאות ושולחנות , אלא שהדבר נוגע לבתי אוכל. נראה שלא תותר הצבת כסאות ושולחנות ככל שהדבר מתייחס למדרכה שמול מספרה, ולא חשוב מה רוחב המדרכה. מציע לך לברר ביתר עיון במחלקת רישוי עסקים במקום מגוריך. בהצלחה.