שאול

בקשה להיתר בנייה הוגשה לפני יותר משנה ועדיין לא התקבלה תשובה

הגשתי בקשה עם האדריכל לקבל היתר לבניה לפני יותר משנה ועוד לא קיבלנו תשובה כמה זמן פחות או יותר לוקח עד שאמורים לקבל את התשובה?

עו"ד יעל מנדלוביץ

שאול שלום, קשה לי לתת לך תשובה מפני שזה מאוד תלוי באיזה רשות מדובר ואיזו בקשה הגשתם, אך פרק זמן של שנה מאז הגשת הבקשה הוא פרק זמן ארוך לקבלת התייחסות ראשונית, אני מציעה שתבקש מהאדריכל שהגיש את הבקשה לבדוק היכן עומדים הדברים.