עוז

אישור להתקנת גגון כחניה מקורה בחצר

שלום יעל עברתי לגור במושב ואני מחנה את הרכב שלי בתוך החצר שלי. אני רוצה להתקין גגון שישמש כחניה מקורה לאוטו שלי. יש כבר עמודים רק חסר גג האם התקנה של גגון מצריכה ממני לקבל אישורים מהמועצה או מהמינהל על מבנה? וכדי לחסוך את כל האישורים האם גגון שלא עשוי מפח או חומר קשיח לא מצריך ממני לקבל אישורים?

יעל מנדלוביץ, עו"ד

עוז שלום רב, לבניה מן הסוג שאתה מתאר דרוש היתר מהמועצה. למרות זאת ישנן רשויות אשר אינן מבצעות אכיפה, אני מציעה לך לבדוק מה היחס לבניה המבוקשת במועצה המקומית.