חיים

מעקב אחרי הבקשה להוצאת רישיון עסק של מתפרה

שלום לעו"ד.התלוננו על שכן והעיריה (ת"א) כתבה לנו שהשכן קיבל דרישה להוציא רשיון עסק של מתפרה (תוך 90 יום). שאלתי היא איך אנחנו יכולים לעקוב אחרי התהליך ולוודא שהוא אכן הגיש בקשה לרשיון עסק ובאיזה שלב נמצאת הבקשה.האם ה

עו"ד ציון יהודאי

חיים שלום. אני מציע, רק בתום 90 הימים שהעירייה הקצתה לשכן להשיג רשיון עסק, לפנות למחלקת רישוי עסקים במקום מגוריך או למחלקה לפניות הציבור ולברר באם השכן הוציא רשיון עסק. היה ולא הוציא- תוכל לחדש את התלונה! בהצלחה