דניאל

פתיחת עסק מזון ורישוי משרד הבריאות

היי קוראים לי דניאל, אני רוצה לפתוח עסק למזון ביתי מהבית, ההורים שלי בעצם הם שמבשלים ואני רוצה לפתוח מעין קו חלוקה שבו אוכל לעשות משלוחי מזון ביתי קראתי קצת על פתיחת עסק מזון והבנתי שיש צורך בתהליך שהו קצת שונה ולא סטנדרטי כמו כל עסק רגיל ויש לי כמה שאלות: 1.האם אתם ממליצים לי להיעזר בחברה כלשהי חיצונית שתעזור לי? 2. יש חברה שנחשבת זולה\טובה ואתם מכירים ותוכלו להמליץ לי עליה? 3. הגעתי דרך גוגל לחברה, אשמח מאוד לקבל המלצות אם מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לטובה \ לרעה ?

יהודאי ציון - משרד עו"ד

שלום דניאל. 1. רצוי וכדאי עד כמה שניתן להיעזר בבעלי מקצוע לפתיחת עסק כמו שאת מתכננת. 2. פורום זה נועד למתן יעוץ משפטי כללי ואינו מיועד למתן חוות דעת בכלל, ובעניין חברות מסחריות בפרט. בהצלחה