ולדימיר

רישוי למכירת סיגריות אלקטרוניות וטבק במשקל

שלום. רציתי לדעת האם מותר למכור סיגריות אלקטרוניות וטבק במשקל ב חנות אל פי חוק. תודה.

יהודאי ציון - משרד עו"ד

שלום. עפ"י צו רישוי עסקים, פריט 6.14- מכירה קמעונאית של מוצרי טבק לסוגיו, וכשאין פריט רישוי מתאים אחר, הרי שנדרש לכך רישיון עסק . לעניין סיגריות אלקטרוניות, אין איזכור לכך בצו רישוי עסקים. מוצע לגשת אל מחלקת רישוי עסקים ברשות המקומית בה את מתכוון להקים את העסק, לברר את כל התנאים הדרושים לך לצורך קבלת רישיון עסק למכירה קמעונאית של מוצרי הטבק ו/או הסיגריות האלקטרוניות שאתה מתכוון למכור בעסקך. בהצלחה