מיכאל קגנוביץ'

דוכן למכירת מוצרי אלכוהול, אילו חוקים עליי לממש על מנת שדבר כזה יוכל לקרות? הכוונה בדוכן סטטי בטיילת/ שוק המגיש אלכוהול

חוסר ידע משפטי בנושא

עו"ד ציון יהודאי

מיכאל שלום. בהתאם לצו רישוי עסקים אתה נדרש לקבל אישור משטרה ומשרד הבריאות. אם אתה גם מוכר מזון, עליך לעמוד בתקנות רישוי עסקים (תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל). עצתי לך לגשת לאגף רישוי עסקים ברשות המקומית שם אתה מתכוון להקים את הדוכן, ולקבל מהם את רשימת הדרישות והתנאים לקבלת רישיון עסק. בהצלחה