רויטל

מבנה נייד/יביל על שטח

הייי, אני ובעלי חשבנו על אופציה למגורים, חשבנו על קניית שטח ריק בסביבות ה200 מ״ר ולהניח עליו מבנה יביל שנקנה בנפרד. הייתי רוצה לדעת איזה קרקע אני צריכה לרכוש איזה אישורים אני צריכה ובאיזה מקומות ניתן לרכוש שטח שמיועד לזנ ואם זה אפשרי בכלל לעשות צעד כזה

עו"ד ציון יהודאי

שלום רב. בפסיקת בתי המשפט נקבע כי גם מבנה יביל מחייב בהוצאת היתר. אשר על כן, אין כל אתם נדרשים לאתר שטח שיש עליו זכויות בניה ואז להגיש בקשה להיתר. בהצלחה