י.ב

בדיקת מס שבח

שלום, רכשתי דירה בשנת 2007 ב-520 אלש"ח. שיפצתי בכ-100 אלש"ח אך אין קבלות. כיום מעוניין למכור את הדירה בכ-1.2 מלש"ח. חשוב לציין שמכרתי דירה נוספת שלי בפטור ממס שבח בשנת 2012 (פטור של פעם ב-4 שנים) בסך של 600 אלש"ח ולאחר מכן, קניתי דירה אחרת ב-800 אלש"ח בשנת 2013. מעוניין לדעת האם אצטרך לשלם מס שבח ומה גובהו. תודה מראש.

עו"ד מיכאל אבירם

לא ניתן להשיב על שאלות של חישוב מס בפורום זה ולא בכל פורום אחר, מאחר והדבר כרוך בחישובים מורכבים ועליך לפרט את ההוצאות שניתן לנכותן מהשבח.