סיכסוך שכנים
שלום , מדובר בבניין בין 4 קומות ללא מעלית עם 11 דיירים , מתוך זה הדירה שלי היא עם כניסה נפרדת , שהיא מגבילה לכניסה הראשית של שאר הדיירים . הדיירים החליטו לבצע שיפוץ לבניין שיפוץ יקר מאוד בסה"כ של 236 אלף ₪ . הגדילו את הלובי של הכניסה שלהם עם דלת מפוארת תיבות דואר אינטרקום עם מצלמה . ציפוי שיש , הנמכות גבס , תאורה , מדרגות , ריצוף מפואר בכל קומה , וכמובן את חזית הבניין וכך חויבתי לשלם כמוהם למרות שאני לא שייך לכניסה ואין לי צורך כלל וכלל בכניסה לבניין ! בנוסף החליטו לבנות מעלית וההוצאה עליהם כמובן , התאורה בכניסה לבניין דלוקה קבוע . 1. ביקשתי מכוון שאני גם עם כניסה בחזית הבניין עליהם לשפץ לי גם את דלת הכניסה + אינטרקום + תיבת הדואר , ונעניתי בשלילה ! 2. בקשתי והגשתי רשימת נזקים שנגרמו עקב השיפוץ , ונעניתי בשלילה . 3. בקשתי לשלם דמי וועד נמוכים יותר , גם נעניתי בשלילה . כמו כן , יש לי יחידה קומת קרקע של הדירה בת 2 חדרים , מטבחון , שירותים + מקלחת . ומכיוון שנשארנו בבית רק אני ואשתי , החלטנו להשכיר את היחידה . על כך אנחנו רוצים לבנות קיר גבס עם דלת בתוך הבית כמובן בלי לפגוע בחיצוניות הבניין 1. האם אין בעיה עם זה ? 2. האם אני מחויב לשלם דמי וועד פעמיים ? השכנים עושים מה שהם רוצים כי הם "הרוב" בנוסף במשך 18 שנים שלא הוגשו לי חשבוניות על תשלום הועד גם שדרשתי ! אני מבקש תשובה בעניין , ומה עליי לעשות ? אל מי לפנות ? אוד לך מאוד על תשובתך המהירה ככל האפשר תודה רבה , אבי ויצמן ! אבי ויצמן
נא פנה לפורום בעניין בית משותף