עדנה מדם

האם העברת דירתי שניה ללא תמורה לאחותי, לאחר 1.1.18 תזכה אותי בחישוב מס מוטב- הלינארי והאם זה נכון גם אם אני מעבירה רק מחצית הדירה

האם כדאי לחכות כחצי שנה עד ל 1.1.18 ואז לעשות ההעברה כי אמרו לי שכרגע בגלל הוראות מעבר אין אפשרות לחישוב מס לינארי בהעברה לאחותי. ואם התשובה חיובית אז האם אם אני מעבירה לאחותי רק חצי מהדירה אחרי 1 לינואר 18 אפילו אם היא דירתי היחידה אז גם אז אוכל לחשב המס שבח לפי חישוב לינארי? תודה

עו"ד ואדים בליאכר

החל מ-1.1.18 תהיי זכאית לחישוב לינארי.