חנן

לפני תביעה בגלל פיגור בתשלום משכנתא

לפני 12 שנה לקחנו משכנתא. שנה אחרי התחלנו לפגר בתשלומים. אחרי מס' ועדות ו-3 שנים אחרי זה החוב נפרס אבל המשכנו לפגר עם התשלום. 3 שנים אחרי מכרנו את הדירה החזרנו חלק מהחוב אבל לא את כולו. לא מזמן הודיעו לנו שהוגשה נגדנו תביעה. האם יש דרך להימנע מהמשפט למשל בגלל חוק התיישנות או להסתמך על זה שעשינו הכל כדי להחזיר את החוב אפילו מכרנו את הדירה?

עו"ד גולן גדליה

חנן שלום, כעקרון תביעה מתיישנת בחלוף 7 שנים. במידה ויוגש כנגדכם כתב תביעה אשמח להיפגש על מנת לבחון דרך פעולה. בכל מקרה, גם אם התביעה התיישנה יש לפעול בהתאם באמצעות עו"ד המתמחה בתחום. בהצלחה, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים