טלי

עיכוב יציאה מהארץ נותר למרות שהגעתי להסדר עם הבנק

שלום! היה לי חוב בבנק לאומי בטיפול עו"ד והסדרתי אותו בהפקדה ראשונית של 10,000 ש"ח והסדר של 1,000 ש"ח תשלום כל חודש. כל העיקולים שהיו לי על כל ההכנסות, רכב וכו' בוטלו ע"י העו"ד אך צו העיכוב נותר. הבנתי שברגע שיש הסדר חייבים לבטל את הצו עיכוב. הם טוענים שרק לאחר שאשלם את כל החוב, יסירו את העיכוב או לחלופין, שאתן להם ערב שיפקיד את הדרכון שלו. ברצוני לדעת האם זה אכן כך ע"פ חוק או שעליהם לבטל לי את העיכוב ללא ערבים? תודה, טלי

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

טלי שלום, במידה והושג הסכם פשרה שנחתם על ידך עם הבנק אזי יש לבדוק הוראותיו ותנאיו. במידה ולא קיים הסכם פשרה וברצונך לצאת לחופשה בחו"ל תידרשי מלשכת ההוצל"פ להביא 2 ערבים לחוב על מנת שעיכוב היציאה יבוטל - כך שדרישת הבנק סבירה. שנה טובה, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים