אביב

הבנק לא יידע אותי על חוב וטוען שקיבלתי כתב תביעה

בממשך חצי שנה לא הייתי פעילה בחשבון הבנק, ועזבתי את מקום מגורי. הגעתי לבנק להפקיד צקים על חשבון עבודה שבצעתי. ונודע לי שיש עקול על חשבון הבנק שלי והטיפול הועבר לעו"ד חיצוני. יצרתי קשר עם העו"ד שחזרה אלי לאחר כשבועיים . לא קיבלתי שתוף פעולה או מענה לשאלה, היכן כתב התביעה - אם יש ומה החוב המדובר- פירוט!! פניתי לבנק באמצעות תלונות הציבור את המכתב החמשי כתבתי בבנק כי לא עד אז לא נענתי קורקטי.ת והפנתי מכתב למי ששארחרי בבנק לגביית החובות והעבודה עם עו"ד. . בעת שהייתי בבנק מאז 3 פעמים בחודשיים וחצי האחורנים ראיתי מכתב אצל פקידה שוגע אליי . מחודש אפריל 2013 שכותרתה התראה לחייב בטרם הגשה לביצוע תביעהעל סכום קצוב לפי הוראת סעי 81 א 1 לחוק הוצלפ, התשכז 1967 יתרת חובי לתאריך אפריל 203 הינו סך 407 שקלבצירוף ריבית על הסך הנ"ל מיום אפריל 2023 והוצאות פיגור בהלואה 3918 שקל - אלעד יוקר עו"ד - לא קיבלתי מכתבים לא יודעתי על חוב וומשום מה כשהגעתי לפני חודשיים וחצי נאמר לי שהחוב 18000שקל העו"ד אצרה 24000שקל - מה עושים?? מה גם שאחרי המכתב התקשרה אלי מהבנק האחראית , התקשרה לשאול יצד אני מתכוונץ לשלם!! ובקשה ממני כתובת וציינהלאחר ששאלתי אותה על סמך מה אני צריכה לשלם או לעשות הסדר אם איני יודעת מה החוב וממה נוצר וכיצד - היא אמרה שנמסר לה שאני קיבלתי ביד מהדואר את כתב התביעה- לא היה ולא ניברא - אני בשוק ממה שקורה כאן

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

אביב שלום, יש לבחון ההליכים שננקטו ולהגיש בקשה לביטול פסק הדין שמכוחו ננקטו הליכי עיקול. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים