א.א

האם יפתחו הליכי הוצל"פ בגלל חוב לבנק?

שלום רב, קרובת משפחתי נתמכת ביטוח לאומי בקצבת נכות ובנוסף יש לה הסדר איחוד תיקים עם הוצאה לפועל. היא אישה קשת יום שבנוסף לקצבה משתכרת ב 500 ₪ נוספים. יש לה שני חשבונות בנק, באחד נכנסת קיצבה ובשני לא. שאלתי היא האם הבנק שלא נכנסת אליו קצבה יכול לפתוח מולה בהליכי הוצל"פ (יש לציין שהחשבון במינוס) מכיוון שהודיעו לה שיפנו לעו"ד אם לא תסדיר את החוב. (אני לא חושבת שבקרוב תסדיר כי אין לה איך לשלם)

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

שלום, הבנק יכול להגיש כתב תביעה במידה וקיים חוב שטרם נפרע. במידה ויתקבל פסק דין, ניתן יהיה לפתוח מכוחו תיק הוצל"פ. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים