שלמה

עיקול משכורת וחשבון עו"ש שבוטל

שלום הוטל עלי עיקול משכורת ועיקול חשבון בנק עו"ש (אין לי אחר), בחשבון אני מנהל רק את הכסף של המשכורת וממנו אני משלם את הוצאות המשפחה. עיקול שכר בוטל, עיקול חשבון בנק בוטל, אבל הבנק סגר בפקדון סכום כסף ולא מוכן לשחרר אותו (שהוא מתוך המשכורת) האם הבנק חייב לשחרר לי את הכסף?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

שלמה שלום, ככל הנראה נרשם עיקול בגין כספים שמוחזקים עבורך בבנק ולצורך ביטול העיקול יש להגיש בקשה מתאימה ללשכת ההוצל"פ. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים