שאלה לגבי חוקיות של פעילות הבנק

היה לי חשבון בבנק לאומי, שבהמשך בגלל התנהלות לא נכונה ומטופשת מצידי, הוגדרתי כלקוח מוגבל ובסופו של דבר הבנק "מחק לי חוב אבוד" על סך 549 ש"ח. לא היתה לי אפשרות לפתוח חשבון בשום מקום אחר. בהמשך עם התגייסותי לצהל, הצבא נתן לי כסף להחזיר את החוב פניתי לסניף של הבנק שלי והחזרתי להם את הכסף והם פתחו לי חשבון חדש (חייל) ואמרו שאת החושבון הקודם הם סגרו. עברו 11 שנים ורציתי לקחת משכנתא באותו הבנק והם סירבו לתת לי בטענה שייש לי חוב. "החוב האבוד" אני זוכרת את אותו יום בו הפקידה הבטיחה לי שהחוב שלי נמחק ואליה הועבר הכסף ואת העניין שהיא פתחה לי חשבון חיילים חדש. היום הבנק דורש ממני קבלות שברור שלא שמרתי 11 שנים! מה ניתן לעשות? האם הפעולות של הבנק חוקיות?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, לכל אחד מאתנו קיים דירוג פיננסי. במסגרת הדירוג יופיעו בעיות פיננסיות מהעבר גם אם בסופו של יום הסדרת את החוב ובפועל הוא לא קיים. הבנק מוסד פרטי וככזה הבנק פועל באופן חוקי. עצתי לפנות למנהל הסניף ולספר על המצב האבסורד שנוצר. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550 https://www.youtube.com/watch?v=rz3ENT-shyw

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים