רפי

תביעה נגד בנק בגין גביית עמלות שלא כדין

אשתי ואני גילינו גביית עמלות עליהם מעולם לא הסכמנו או חתמנו בשום מקום. בטווח של שנה וקצת, מדובר בלמעלה מ- 3000 ש"ח. היו ויכוחים עם פקידי הבנק והם כעת מוכנים להחזיר לנו שליש. האם לותר או להכנס בהם עד הסוף?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

רפי שלום, ההחלטה נתונה בידך. אין באפשרותי לייעץ לך האם להגיש כתב תביעה או להימנע. ככל והבנק פעל בניגוד להרשאה וגבה כספים שלא כדין מחשבונך, הרי קמה לך עילת תביעה כנגד הבנק ואף ניתן לבחון הגשת תביעה ייצוגית. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

עמוס

הבנק גבה ממני עמלת החזקת תיק מניות 750 ברבעון כשסיכמנו על רבע מהסכום הנל. הם אומרים שההטבה הייתה לרבעון בלבד. אני לא ידעתי על כך. אחרי דין ודברים על 2 תשלומים כאלה, על אחד הבנק הסכים להשיב לי לפי העמלות שסגרנו בהתחלה ועל השני סירב. הם עדיין לא החזירו את הכסף וגם בתשלום הבא מופיע לי עכשיו שוב תשלום מוגזם למרות מהשסגרתי איתם. מהההליך להגשת תביעה? ומהאני צפוי לקבל מכך? משובר על הונאה של 1500 שקל מבנק אוצר החייל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים