מארון

בנק לאומי - תשלום דמי כרטיס ויזה

שלום, אני סטודנט כבר 4.5 שנים, ולאורך כל התקופה הזו שילמתי 13.90 ש"ח דמי כרטיס ויזה של לאומי קארד למרות שחשבון הבנק שלי מוגדר כסטודנט. אחרי בירור עם מנהל הסניף הוא אמר לי שהמצב לא תקין ושהוא יטפל בעניין. אחרי שבוע הוא מתקשר אלי ואומר לי שמהיום אני פטור מתשלום דמי כרטיס הויזה אבל הוא לא יחזיר לי את הכסף שכבר שילמתי. אומנם זה לא סכום גדול של כסף, אבל למה שאני אוותר על מה שמגיע לי? אם זה היה הפוך לא נראה לי שהבנק היה מוותר לי על שקל אחד. למה שאני אשלם על טעות שלהם? באחריות הבנק לדעת מה מגיע לי ומה לא. אילו לא שמתי לב לדבר הזה "לבד" הייתי עדיין משלם ולאף אחד לא איכפת. האם ניתן לעשות משהו? תודה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן לבצע חישוב אריתמטי פשוט של העמלה שנגבתה ביתר ולהגיש כתב תביעה בבית משפט לתביעות קטנות שמצוי בסמוך למקום מגורך. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים