לירון

מחיקת הערה באורות אדומים של הבנק

שלום, מלווה לקוח שהיה בהליכי הסדר לפני כמה שנים והצליח לצאת מהם. סיים לפני שנתיים לשלם את כל חובות ההסדרים אבל מכיוון שהבנק מחק לו חובות הוא לא מצליח לפתוח חשבון בנק שיאפשר לו גם לקבל אמצעי תשלום. אשמח להמלצות מה ניתן לישות במקרה זה?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ככל והחייב עדיין נמצא בהליכי פש"ר עליו לפנות בבקשה מתאימה על מנת שבית המשפט יורה לבנק לפתוח חשבון. במידה והליכי הפש"ר הסתיימו, אכן מתעוררת בעיה לפתוח חשבון וניתן לפנות לבנק ישראל בבקשה מתאימה. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים